Frequently Asked Questions
 1. Vem du är och var du befinner dig?
  Vi är C2A Enterprise, registrerat i Quito, Ecuador. Vi både skaparna och exportörer av olika typer av smycken och hantverk. Vi skickar varor världen över från vår distributör centra i Ryssland, Vitryssland och Ukraina.
 2. Vilket är leveranstiden?
  Leveranstiden beror på din plats och fraktsätt och brukar variera om till 10-25 dagar för certifierade post och 5-10 dagar för expressbrev.
 3. Varför priserna är så låga?
  Vi är producenter av varor och även vi arbeta direkt med infödda hantverkare. Vi kan hålla priserna avsevärt låg på grund av detta faktum och även på grund av försäljningsvolymen. Vår huvudsakliga marknad är grossist med återförsäljare som ständigt köper våra produkter. Vi har många återkommande kunder, inklusive de som använder vår tjänst under åren. Även oavsett om du köper bara ett objekt, bör du espect den bästa service från vår sida.
 4. Är leveransen säker? Finns det spårning tillgänglig?
  På grund av många års erfarenhet i branschen vet vi hur man håller saker på bästa sätt, bland annat säker packning och resten. Vi skickar alltid beställningar inom 1-2 arbetsdagar efter mottagandet av betalning. För sjöfarten på ditt val använder vi certifierade post eller EMS. EMS ger spårning för alla länder, leveranstid för USA bara 5-7 dagar, för andra länder EMS fartyg inom 5-10 dagar. Certifierad post tar längre tid, det ger spårning för vissa länder, däribland USA (spårning av USPS), Spanien, Australien, Storbritannien, Frankrike, Tyskland och många andra.
  Vi gör garantee mottagning av varor eller full återbetalning (inklusive fraktavgifter). För certifierade flygpost vår standart datum - gränsen är 55 dagar sedan betalningsdagen, medan förseningar större än 30 dagar är inte vanligt.
 5. Vilka betalningsalternativ du acceptera?
  Vi accepterar PayPal (du kan betala med paypal med ditt kredit-eller betalkort), också du kan betala oss via banköverföring till vårt bankkonto i Europa eller bankkonto i Ecuador, kan du skicka oss Western Union eller Moneygram också. Vi kan ta emot checkar från USA samt (kontroll bör vara från amerikansk bank och i US-dollar). Om du föredrar någon annan betalningsmetod, släpp oss budskap och vi får se vad vi kan göra.
 6. Kan ni ge oss faktura?
  Ja, på begäran kan vi bifoga fakturan till din beställning.
 7. Hur kan jag kontakta dig?
  Du kan använda följande sätt:
  E-post / kontaktformuläret på vår hemsida: klicka här
  Telefonnummer: +593 985166689
  Postadress: C2A Enterprise, casilla 17-23-12, Sangolqui, Pichincha, Ecuador