Användarvillkor
  1. Priserna anges utan fraktpriset.
    Du kan se fraktpriserinom kundvagn.
  2. We försäljning produkter av enheter och i grossistledet. Vi ger en rabatt på 3 % om priset på beställningen är mer än SEK100, ger vi en rabatt på 5 % om priset på beställning är mer än SEK500, rabatt 7 % gäller om din beställning är överflödigt SEK1000. Om du ska göra bulk order på några tusen SEKSEK eller mer, kontakta oss för specialpriser och transportlösningar.
  3. Vi arbetar på förbetalda grundläggande. Vi accepterar PayPal, västra union, moneygram, gireringar. Kontakta oss om du föredrar något annat betalningsalternativ.
  4. Vi skickar varor inom 1-2 arbetsdagar eftersom vi tar emot betalning. Vi meddelar våra kunder om varje steg som vi gör.
  5. Vi ger garantee att du får din beställning eller full återbetalning inklusive frakt avgifter. Datum - gräns för certifikat post är 55 dagar sedan betalningsdatum. Vi kräver att våra kunder att skicka oss notera om du inte får ordning inom 1 månad att börja utredningsprocessen med post. Om du behöver snabb frakt inom några eller flera dagar, gärna använda expressfrakt alternativ (EMS).
  6. Du är fri att göra vad som helst med de köpta objekt (till exempel, kan du använda dem eller sälja).